Artikkelit avainsanalla: Yhteiskunnallinen yritys

Yhteiskunnallinen yritys

Diakoniatyötä Porin seudulla

Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö ja PDL-Palvelut Oy tuottavat pääasiassa sosiaali- ja terveyspalveluja useille eri väestöryhmille, mutta ennen muuta ikäihmisille. Tavoitteena on luoda peruspalvelujen lisäksi arjen iloja pienillä ideoilla. »

Merkillinen tulokas

Takaisin töihin Mölkyn voimalla

Lahden Työn Paikka Oy on ensimmäinen yritys, joka on saanut kaikki kolme Suomalaisen Työn Liiton myöntämää merkkiä. Yritys sai Yhteiskunnallinen yritys -merkin, koska se valmentaa pitkäaikaistyöttömiä takaisin työelämään ja käyttää hankkimansa tuoton yhteiskunnallisen toimintansa jatkuvaan kehittämiseen.  »

Sanat suuhun

Arvot kohdallaan!

Yhteiskunnallisten yritysten tavoite ja koko toiminnan lähtökohta on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen: nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää. Nämä yritykset ovat sitoutuneet käyttämään voitostaan yli puolet yhteiskunnallisen toimintansa kehittämiseen. »

Benchmark

Lasinkirkasta työtä

Ostaisitko suomalaiseen omakotitaloon ikkunat ja ovet, jotka on suunniteltu
Keski-Euroopan ilmastoon? Ehkäpä et. Siksi onkin hyvä, että Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan Suomessa, suomalaisella työllä ja suomalaiseen säähän. »

Case, Ilmiö

Nauru kuuluu kaikille

Suomen Komediateatteri on ensimmäinen ammattiteatteri, joka on saanut Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Se työllistää laaja-alaisesti kulttuurialan freelancereita, jotka ovat heikossa työmarkkina-asemassa. Suomen Komediateatterin ohjelmistossa on ollut yhteiskunnallisia aiheita käsitteleviä komedioita jo 20 vuoden ajan.  »

Ilmiö

Arvokasta työtä

Yhteiskunnallinen yritys -merkki täyttää viisi vuotta, ja tällä hetkellä merkin käyttöoikeus on yli 80 yrityksellä. Suomessa on kuitenkin tuhansia yrityksiä, jotka hyötyisivät merkistä ja olisivat oikeutettuja siihen.  »