Artikkelit avainsanalla: suomalainentyo.fi

Sanat suuhun

Arvot kohdallaan!

Yhteiskunnallisten yritysten tavoite ja koko toiminnan lähtökohta on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen: nämä yritykset tekevät hyvää ja jakavat hyvää. Nämä yritykset ovat sitoutuneet käyttämään voitostaan yli puolet yhteiskunnallisen toimintansa kehittämiseen. »

Benchmark

Lasinkirkasta työtä

Ostaisitko suomalaiseen omakotitaloon ikkunat ja ovet, jotka on suunniteltu
Keski-Euroopan ilmastoon? Ehkäpä et. Siksi onkin hyvä, että Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan Suomessa, suomalaisella työllä ja suomalaiseen säähän. »

Ilmiö

Arvokasta työtä

Yhteiskunnallinen yritys -merkki täyttää viisi vuotta, ja tällä hetkellä merkin käyttöoikeus on yli 80 yrityksellä. Suomessa on kuitenkin tuhansia yrityksiä, jotka hyötyisivät merkistä ja olisivat oikeutettuja siihen.  »

Avaus

Suomalaisen Työn Liitto ajan hermolla

Työelämän ja yhteiskunnan rakenteet ovat tällä hetkellä rajussa muutoksessa. Myös tapa tehdä työtä ja suhtautuminen työhön hakevat uutta muotoaan. Yli satavuotias Suomalaisen Työn Liitto ja sen arvomaailma ovat ajankohtaisempia kuin pitkään aikaan. »

Avaus

Suomalainen työ – arvokasta ja haluttua?

Hallitus on ohjelmassaan Suomen talouden kasvuun kääntämiseksi ilmoittanut yhdeksi tavoitteekseen vähintään 100 000 uuden työpaikan luomisen. Pystyykö kotimainen kysyntä synnyttämään nämä työpaikat, vai ovatko tuotteemme maailmalla niin haluttuja, että uutta työtä syntyy sitä kautta?  »

Ilmiö

Made in whateverland

Onko valmistusmaalla väliä – ja pitääkö sen mielellään olla Suomi? Voiko kuluttaja vaikuttaa ostopäätöksillään suomalaisyritysten menestymiseen? Mistä löytyvät Suomen kilpailuvaltit maailmalla?  »

Ilmiö

Avainlippu ylpeänä esittää

Avainlippu-merkin sisin kertoo suomalaisen työn arvostuksesta. Tämä ydin yhdistää perinteisiä ja uusia yrityksiä, tavaroita ja palveluita. On aika murtaa myytti suppeasta vain kotimaisille tuotteille tarkoitetusta alkuperämerkistä – ja nähdä, missä kaikkialla lippu liehuu. »